2.03.2021 г., 20:16 ч.

Аз съм 

  Поезия » Любовна
324 1 5

Аз съм в спомена прашен, 

но съм и в бъдните дни! 

Живея в кошмара ужасен, 

но дишам и в твойте мечти...

 

Аз съм радост и горест, 

а също и безкраен път. 

Аз съм лек, но и болест!

Накратко - аз съм Светът!

 

Аз съм лято и зима. 

Аз съм вечният зов. 

Аз съм всичко, любима!

Аз съм твойта любов!

 

1997

© Калин Пантов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??