13 окт. 2011 г., 22:59

Аз съм 

  Поэзия » Любовная
774 0 19

 

 

АЗ СЪМ

 

Много обич нося, много обич имам,

но една-единствена за тебе,

та внезапно ако мине зима –

да ти бъда хребет.

 

Птица да повикам,

пиле да посея,

да завидят всички

и да онемеят.

 

Облак ако видиш

обич да разнася,

с бисер да засвети мида

в жарък летен пясък,

 

моля ти се погледни ги! –

Аз съм, аз съм, аз съм!

© Ангел Веселинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??