10 дек. 2015 г., 18:12

Аз съм цял 

  Поэзия » Другая
457 0 1

Отивах си, но връщах се със вяра.
Умирах, ала съществувах пак.
Бях просякът, но бях и царят,
мъдрец, ала и същ глупак.

Вдигах се, ала и падах ничком,
през смях тъгата леех… стишно,
и ако поне за миг съм значил всичко,
то нека, нека днес не знача нищо.

И мисля, нито ден не съм изгубил,
и нито стих съм някак пропилял -
ако в своите думи съм те влюбил,
то аз съм цял, то аз съм цял.

© Александър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??