17 авг. 2007 г., 14:36

Аз съм с този мъж 

  Поэзия
781 0 4
 

За най-красивата жена

се говорят какви ли не неща...

Желана от всички мъже,

от светица до грешница ще я изкарат, даже...

Не ми вярвай, когато се правя на студена,

това е просто една защитна стена,

да обичам един мъж от душа,

това ми е било цял живот мечта...

В света има толкова тъжни неща,

а аз искам просто един мъж, който да ме накара да се усмихна.

По нежен начин да ме плени,

живота си с мен да иска да сподели.

Не ме интересува нищо друго около мен,

просто ми докажи, че заслужаваш да ти подаря всеки мой ден.

И ако си мислиш, че съм недостъпна,

че съм горда и без всякакви чувства,

не вярвай на нищо от всичко това,

без да ме питаш сграбчи ме и

ми спри дъха с целувка...

Ако ти кажа да се разкараш и че не вярвам на никой мъж,

сети се, че някой е ранил сърцето ми веднъж

и отчаяно се моля да бъде излекувано то,

 моля се, поне ти да си мъж на място.

Ако направиш за мен всичко това,

до себе си ще имаш един път жена.

 Не разбираш ли, аз вярвам само на теб,

че си различен от всички други мъже

и че търся като теб до себе си момче.

Понякога може да те гледам и да мълча,

това не значи, че съм ти сърдита...

Щом съм с теб, мога толкова много неща,

високите токчета да събуя, да разроша моята коса,

да те гоня като дете из росната трева.

И всичко това го правя само за теб,

бих спряла земята да се върти,

защото ти ми даваш силата, мили.

....

И когато дойде вечерта...

искам в твоята прегръдка да заспя,

да ми шепнеш, че винаги ще ми бдиш над съня

и ще ме пазиш от всичко в света...

© Диди Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??