9 февр. 2020 г., 00:15

Аз за тебе съм роден 

  Поэзия » Любовная
816 0 0

Аз за тебе съм роден,

без тебе ще загина,

че ти си пролетен ден,

а аз - люляк в градина.

 

Като слънце лъчи ми даде,

приятно се чувствах тогаз

и душа изцяло ти се отдаде,

ала сега владее я мраз.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??