20 авг. 2007 г., 14:47

Аз знам 

  Поэзия
781 0 7
 Аз  знам - светица съм
                 във твоите очи.
А колко грешна съм...
                 Защо мълчиш?
На пръсти се измъквам 
                  денем
и тъжно се събличам
                 пред луната...
А кожата си някъде
                 оставям,
по  пътя    между
               двата свята...
Ухае   на     любов
               душата ми.
И  тичам   с  вятъра
                напред.
За теб - светица  съм,
             За други - грешница.
Днес бягам от времето.
             Утре   от теб.

© Дилианна Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??