25 мая 2007 г., 07:50

АЗБУЧНА ЗАКАЧКА 

  Поэзия
672 0 0
                                     АЗБУЧНА  ЗАКАЧКА
    
              /  следпразнично - всяка думичка по азбучен ред /


                   АГЪНЦЕ  БЛЕЕ   В  ГОРСКА  ДЪБРАВА,
                   ЕТО  ЖИРАФА  ЗНАЧИ  ИЗБЯГА.
                   ЙОВЧО, КОЙТО  ЛУД  МАЙТАПЧИЯ,
                   НОСИ  ОГНЕНА , ПРЯСНА  РАКИЯ,
                   СКОЧИ  ТОГАВА  УЖ  ФАНТАСТИКА,
                   ХРАСТА ЦЕЛУНА, ЧЕЛО  ШЛЯПОСА -
                   ЩУРОТИЯ ,ЪХ, ЮНАШКА   ЯДОСА .

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??