Аз Аз Аз
Още един път Аз
Аз не съм ли този
дето каза Аз
Хиляда бездетни семейства
Изоставят майките си
Те съм ли Аз ли съм Те
Четири хиляди секунди
До Аз преждевременно
Аз
Да - Аз ги преброих
Орангутаните изчезват
Аз съм двадесет хиляди дуриана
Потребностите се увеличават
Аз - новото пристанище
на пустинния храст
Тридесет и пет милиона
боледуват от СПИН
Аз - остра до неразбиране стена
Носорозите имат слабо зрение
И Аз - аз съм твърдият племенен вожд
Светът се променя в общ континент
Но Аз разрежда мъглата
Всички повярваха
И тръгнаха в светли легиони
Присъних се в суха трева
15.9.2008г.”Св.Константин”
© Донърджак Все права защищены
И добре, че е АЗтрология и свършва тук, а не е АЗтрилогия....
Здравей, здравей, здравей, Джак!