20 нояб. 2014 г., 18:08

* * * 

  Поэзия
280 0 1

Прегръдка от приятел е подкрепа.

Това е най-силната утеха.

Да влее сили  в теб

и да почувстваш, че всичко е наред.

 

Топлина и сила за душата

в момент,  когато огъват се краката

прегръдка от приятел и добрината,

която влива се в сърцата

 

понякога без думи се помага

на скиталеца в съдбата.

Благодарен съм за светлината,

затова, че не търсиш някаква отплата .

 

Предполагам знаеш

и при нужда да не се маеш,

че безкористно и аз ще го направя

за приятел винаги, без да се мотая.

© Радостин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Хубаво е да си предан и истински!
    Поздрави!
Предложения
: ??:??