Прегръдка от приятел е подкрепа.
Това е най-силната утеха.
Да влее сили в теб
и да почувстваш, че всичко е наред.
Топлина и сила за душата
в момент, когато огъват се краката
прегръдка от приятел и добрината,
която влива се в сърцата
понякога без думи се помага
на скиталеца в съдбата.
Благодарен съм за светлината,
затова, че не търсиш някаква отплата .
Предполагам знаеш
и при нужда да не се маеш,
че безкористно и аз ще го направя
за приятел винаги, без да се мотая.
© Радостин Todos los derechos reservados
Поздрави!