16 июн. 2007 г., 13:22

* * * 

  Поэзия
452 0 0
Искаш май да те обичам,
тъй както майка своя син?
На тебе всичко да обричам,
за мен да бъдеш ти един!

Искаш май да те обичам,
да шепна името ти във нощта?
За тебе всичко да отричам,
болка, мъка и тъга!

Искаш май да те обичам,
със теб да плача във скръбта?
На твойто рамо да изричам
копнеж и мисли от душа!

Искаш май да те обичам,
със вени, смръзнали в плътта?
От страх в гората все да тичам,
търсейки единствено смърта!

Не искам аз да съм приятел!
Огледай се и виж във мен.
Оказах се най-долният предател,
попаднах май в любовния ти плен!

© Плами Колева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??