18 апр. 2008 г., 10:42

  Поэзия
666 0 0

Ти си мой,

и не си.

Ти си той,

но дали...

Аз съм тази,

и една.

Не те мразя,

но сега -

ти си той,

но не си,

вече мой,

не моли.

Аз съм тази,

но сега,

съм жена,

без права...

© Мария Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??