27 июн. 2007 г., 21:59

* * * 

  Поэзия
625 0 4



                                   Днес отново подреждам мечти
                                   и се мъча от теб да си тръга,
                                   но мечтите ми - това си ти,
                                   без тебе къде да замръкна?

                                   Не ме изхвърляй, като мръсна вода
                                   остави ме да се пречистя,
                                   от себе си късам стръкче вина,
                                   душата си до утре ще почистя.  
                        

© Олга Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??