25 июл. 2008 г., 09:30

* * * 

  Поэзия
625 0 9
 

 

* * *

 

Далеч си...

А сърцето ми те чака -

желае пак да си до мен,

да ме прегърнеш топло в мрака

да има смисъл утрешният ден...

Далеч си...

А и времето не чака -

отмива всеки спомен скъп,

но аз съм силна и те чакам -

сама на своя кръстопът!

 

 

 

© Неделина Кабаиванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??