Ти!
Не знам какво става с мен,
какво не е в ред,
но когато се сетя за теб,
нещо с мен не е наред,
уж мразя всичко в теб,
но защо тогава те обичам,
искам любовта си да дадеш,
а ти само ме убиваш и крадеш.
Но знай, не с всяка ще е така,
ще дойде ден на мъст
и тогава ти ще си на кръст!
© Виктория Тончева Все права защищены