28 февр. 2013 г., 22:32

*** 

  Поэзия
381 0 0

***

На Нели Караджова

 

Отиде си... Завинаги... Внезапно,

но кратки бяха твоите животи...

Вратата към отвъдното се хлопна!

Завинаги остана във сърцата ни.

 

Аз виждам те от всеки кът,

лъчезарна, търсеща и мила.

Уви!... Мираж... и този път -

сълзите няма да изтрия...

© Дияна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??