31 янв. 2010 г., 11:18

* * * 

  Поэзия » Любовная
430 0 0

 

                                                                     На  теб

 

Аз сега  те открих,                        И аз живея  със  любов  

ти недей  си отива.                                на   живо...

Нима  не разбра,                          И чуй  от мен ти истина     

че без тебе загивам.                                          една...

Ти си глътка  вода,                      В живота  има  и  горчиво,

ти си лятна мечта,                       но  сладкото  е в твоята душа.

по средата на зима,                     Да бъдеш с мен до края -

ти си мойта  съдба,                      радост  и мечта.

без която умирам.

Ти  си обич, която

оценявам  със злато.

Ти си всичко за мен,

в тоз живот отреден.

 

 

 

© РАДОСЛАВА ДУШКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??