29 янв. 2009 г., 21:54

* * * 

  Поэзия
514 1 1

Кръвта ми пареща от раната изтича
в последния ми смъртен земен ден,
на малка алена река прилича,
отнасяща живота ми от мен.

Не, няма болка и мъката я няма вече,
отпуска хватката си любовта несподелена
и изстрелът фатален сякаш вече е далечен,
останал с тялото ми в друга някоя вселена.

Отивам си, назад не искам даже да погледна,
не ме задържа нищо в този свят жесток,
аз само малко обич исках до последно,
дано сега даде ми късче обич Бог...

© Стефан Сингелудис Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??