Jan 29, 2009, 9:54 PM

* * * 

  Poetry
544 1 1

Кръвта ми пареща от раната изтича
в последния ми смъртен земен ден,
на малка алена река прилича,
отнасяща живота ми от мен.

Не, няма болка и мъката я няма вече,
отпуска хватката си любовта несподелена
и изстрелът фатален сякаш вече е далечен,
останал с тялото ми в друга някоя вселена.

Отивам си, назад не искам даже да погледна,
не ме задържа нищо в този свят жесток,
аз само малко обич исках до последно,
дано сега даде ми късче обич Бог...

© Стефан Сингелудис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??