Горско семенце порасло,
цвете малко, недорасло
и решило до лети,
не с крила, а със очи.
Бързо то се извисило,
над земята закръжило,
но какво от там видяло,
никога не се разбрало...
Щото глупавото цвете
го отнесли ветровете.
© Люли Араб Все права защищены