Не ще се надяна на рогата на дявола
да те следвам под път и над път.
Ще се радвам отдалеч на снагата ти
и ще гледам как тлее в слабост светът.
Ти си тази, която с игли таралежови
раздираш безжалостно мисли и плът.
© Гошо Хубавeца Все права защищены