28 дек. 2014 г., 13:28

Баба Meца 

  Поэзия
339 0 1

Баба Меца сливи дири,

но посяга и на пастири.

Със своите мечета чак в

Калофер слезна.

Тръгна жадна, кръвожадна,

цяло стадо агнета нападна.

Хората в потрес гледат и не смеят

да напуснат своя адрес,

бизнесът им пострада.

Държавата търсят за съвет!

Горката, в такъв е разцвет,

че с мечки да се занимава!

Баба Меца ги обедини,

след толкова години,

да потърсят правдини,

спорните страни да са доволни!

 

 

© Василка Ябанджиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много актуално и жизнено необходимо! Поздравявам те за тази творба!Поздравявам те и с Новата 2 015 година!
    Бъди жива, здрава и творчески настроена, Бог да бъде с теб!
Предложения
: ??:??