27 янв. 2022 г., 21:06

Бачкай 

  Поэзия » Другая
237 1 2

 

Бачкай душо за утеха,
Когато в къщи нямаш дом.
Ръкавите ти пак запретна
Да не влизат мисли с взлом. 

 

Блъскай от зори до здрач. 
С пот и кръв гради стени. 
Да се запазиш, в гнилост и печал, 
Отминали, откъслечни вини. 

 

Избърши челото, белким се смили
съдбата ти или оная с косата. 
И съден час дочакаш ти. 
Да се свърши, рестото не чакаш!

© ДИВИЯТ КОН Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??