1 окт. 2009 г., 16:34

Балада 

  Поэзия » Любовная
659 0 6

Помниш ли ти, обич моя,

думите ни, шепнати в пороя

и обещанията, по-ценни и от злато...

Защо това бе последното ни лято?

Ще простиш ли ти лъжите,

прошепнати тайно под липите?

А щом намериш друга с моите очи,

сърцето ми цената ще плати.

Ще споделиш ли с мен тъгата,

причинена ти от мен самата?

Ще се скриеш ли при мене от пороя?

Аз още чакам, обич моя...

© Зорница Събева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??