23 апр. 2023 г., 13:15

Балерината 

  Поэзия » Любовная
244 0 0

 

 

Тя!

Балерината!

Танцува на пръсти...

И където мине, боли!

По сърцето ти стъпва!

Усмихната!

Тя!

Балерината!

Пие мечти!

И умира във стихове,

и се ражда с надежда,

по върха на клепачите тихо пълзи...

Тя!

Балерината!

Мечтае за срещи...

...и във твоята зеница спи...

 

Диана Димитрова

© Диана Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??