Тя!
Балерината!
Танцува на пръсти...
И където мине, боли!
По сърцето ти стъпва!
Усмихната!
Тя!
Балерината!
Пие мечти!
И умира във стихове,
и се ражда с надежда,
по върха на клепачите тихо пълзи...
Тя!
Балерината!
Мечтае за срещи...
...и във твоята зеница спи...
Диана Димитрова
© Диана Димитрова Всички права запазени