Apr 23, 2023, 1:15 PM

Балерината 

  Poetry » Love
146 0 0

 

 

Тя!

Балерината!

Танцува на пръсти...

И където мине, боли!

По сърцето ти стъпва!

Усмихната!

Тя!

Балерината!

Пие мечти!

И умира във стихове,

и се ражда с надежда,

по върха на клепачите тихо пълзи...

Тя!

Балерината!

Мечтае за срещи...

...и във твоята зеница спи...

 

Диана Димитрова

© Диана Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??