27 нояб. 2009 г., 14:23

Балонче 

  Поэзия
767 0 0

По-лека съм. Издигам се, летя.

Вътрешността ми не е въздух, а видение.

Смях и гъдел, кислород в опиянение.

Нося се без вятър и течение в очите на дете –

отпусната, поглъщаща без ръце и без нозе.

© Иии Тттт Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??