Nov 27, 2009, 2:23 PM

Балонче 

  Poetry
751 0 0

По-лека съм. Издигам се, летя.

Вътрешността ми не е въздух, а видение.

Смях и гъдел, кислород в опиянение.

Нося се без вятър и течение в очите на дете –

отпусната, поглъщаща без ръце и без нозе.

© Иии Тттт All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??