10 окт. 2012 г., 12:50  

Балсам за душата 

  Поэзия » Другая
792 0 2

 

БАЛСАМ ЗА ДУШАТА

Музиката е моята утеха,
само тя ми дава сила.
тя е като нова дреха,
която сама си ушила.

Най-ценното богатство
за тези, които я познават,
но тя е също и злорадство

за тези, които я изопачават!?

Колко чувства може да изказва,
стига да можем да успеем.
колко може тя да разказва,
ако тоновете точно ги умеем.

Тогава пленява душите наши,
и в сърцето дълбоко се забива.
но ние сме само едни търгаши 
и красивото трудно се открива.

Музиката е средство чудотворно,
един балсам за всички хора.
затова е много ползотворно, 
тя винаги да е нашата опора.

Виена
Marcello Terezios

 

© Маестро Митко Хаджиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??