30 мая 2013 г., 12:49

??? 

  Поэзия
472 0 2

Къде се дяна туй богатство?

Тез аромати?! Тез цветя!

Остана празно туй пространство,

когато си отиде Тя!

Кога и как, със тихи стъпки,

напусна моя малък мир...

По кожата ми лазят тръпки!

Душевна пустота и мъка, останали са от подир!

Аз малко късно забелязах,

че вече си е отишла.

Бързах да живея и не знаех

каква щастливка съм била.

Сега надеждата я няма.

Оставила ме е сама.

Кажете ми: Какво да правя?

Тъй пусто е без нея у дома!

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??