30.05.2013 г., 12:49 ч.

??? 

  Поезия
473 0 2

Къде се дяна туй богатство?

Тез аромати?! Тез цветя!

Остана празно туй пространство,

когато си отиде Тя!

Кога и как, със тихи стъпки,

напусна моя малък мир...

По кожата ми лазят тръпки!

Душевна пустота и мъка, останали са от подир!

Аз малко късно забелязах,

че вече си е отишла.

Бързах да живея и не знаех

каква щастливка съм била.

Сега надеждата я няма.

Оставила ме е сама.

Кажете ми: Какво да правя?

Тъй пусто е без нея у дома!

© Маргарита Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??