3 мая 2007 г., 02:19

Белег 

  Поэзия
499 0 10

Белег ми остави любовтта ти.
И продължава да дълбае тя сърцето ми.
От толкова неизлечими рани,
то заприлича на изгнил плод.


И въпреки това не спира
да те обича, иска, желае...
Не е ли глупаво, кажи ми?
Или му хареса тази унищожителна игра - не зная!


Вярно е до днес дори -
на теб, на себе си, на мен почти.
Аз вслушвам се в него и му вярвам, но погледни -
от тази любов истински започва да боли!!!
02.05.2007г.

© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??