3 авг. 2018 г., 00:13

По-хуманно отношение към Десислава Иванчева! 

  Поэзия » Гражданская
763 1 2

Може да има вина тази жена,

може подкуп да е получила,

но каква е тази страна,

в която болна от рак туй е заслужила -

белезници на краката да и слагат?
Как не ги е срам тъй да я унижават!?

© Георги Все права защищены

Десислава Иванчева е болна от рак и дори според обвинението не е убила никого.Не заслужава толкова грубо отношение.Ако е виновна, нека я осъдят, но не и така жестоко и нехуманно да се държат с нея.Живеем в ЕС, а не в Азия или Африка.

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Точно така!
    Не следя процеса, но съм съгласен, че към нарушилия закона трябва да се отнасят хуманно.
    Иначе по какво се различаваме от средновековната инквизиция?
  • Споделям, Георги. Има и други протести. Дано нещо се промени!
Предложения
: ??:??