1 дек. 2005 г., 23:40

Белязана с името ти... 

  Поэзия
1242 0 4

Дори когато гледам в нищото,
очите ти са там.

Белязана...
Белязана от теб и любовта ти,
белязана от всичко свято...
със белези от срещи и раздели...
Белязана от твойто "вчера",
а можи би и с твойто "днес.
Белязана със рани да живея,
но вместо да минават,
все по - дълбоки ги копаеш...
Белязана да притихвам във смеха ти
и да мълча, за да не те събуждам.
Белязана...
Белязана да съм слугиня,
а ти да бъдеш моя господар.
Белязана да бъда твоя..
Белязана с името ти...
Жигосана...
Белязана...завинаги.

© Теодора Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??