23 июн. 2023 г., 09:12

Белязвам ти душата 

  Поэзия » Любовная
468 0 0

по кожата ти млечна
оставям отпечатък
ще бъдем двама вечно
белязвам ти душата

 

очите ти кафяви
изпивам без остатък
да пия продължавам
белязвам ти душата

 

в ръцете твои нежни
мигът ще бъде кратък
но пълен със Надежда
че моя е душата ти

© Кирил Влахов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??