30 дек. 2020 г., 17:17

Беседа 

  Поэзия » Другая
272 0 0

К: 

Питам те, Райно,

кое е по-омайно -

виното или любовта?

 

Р:

И двете, Кириле! 

И двете стоплят кръвта,

И двете дават криле .

 

К:

Ами душата?

 

Р:

Тя е стъклена чаша.

 

© Миро Милев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??