20 авг. 2009 г., 17:54

Беше и ще 

  Поэзия » Любовная
667 0 4

Притихнала в ъгъла стоя,

а мисълта ми все към теб лети

и часовете с нетърпение броя,

когато пак при мене ще си ти!

 

Ще се изпиваме със поглед - влюбени!

Ще се докосваме в безпаметно очакване!

Ще тръпнат пак телата ни възбудени

и ще забравим за безкрайното ни чакане!

 

Ще ме прегръщаш силно, без дихание!

Ще ме целуваш лудо, без преструвки!

В ръцете ти изпадам в безсъзнание

от огъня на твоите целувки!

 

И ще ме любиш нежно, много страстно!

И ще забравим за света край нас!

Ще ме обсебваш бавно, властно...

Аз ще потъвам неусетно в твойта власт!

 

Сега обаче ни разделят разстояния

и изгреви, и залези в неспирен ритъм...

Без тебе всеки миг е наказание...

Но с тебе искам всичко да изпитам!

 

© Катерина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??