14 янв. 2010 г., 16:01

Без драми 

  Поэзия » Любовная
641 0 2

Няма да правя драми,

не и този път.

Не се знае въобще дали се въртят около тебе дами,

не си струва за това сълзи от наивност да текат.

Изтъкваш се за голям женкар,

мисля, че защото не умееш да отказваш.

Сещам се за един пожарникар,

по-бетер от него ще се окажеш.

Подобни личности не ме впечатляват,

но няма да правя драми.

Чисто приятелски отношения между нас ще се проявяват

в името на нашето „преди”.

Запомни ме, просто като позната,

забрави подробностите и се усмихни.

Признавам, исках с хубаво да те изпратя...

По дяволите! Не искам да ми личи...

 

                                                                                                           `Евелина

© Евита Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??