11 апр. 2007 г., 11:52

Без любов 

  Поэзия
592 0 2

Във очите любов спрях да намирам,
в целувките нямаше чувства,
а само полъх на бира.
Ръцете не бяха тия, които ме галеха с нежност -
сега те, изпълнени с груба небрежност,
разкъсваха дрехите, искаха само да любят
момиче, което никога нямаше да загубят.
Думите станаха тъпи, лишени от чувства и глухи...
Прегръдките бяха сурови, студени и сухи.
Аз все още обичах, но в него нямаше огън -
при мене от сексуални нагони само бе воден
...

© Татяна Начкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??