19 июн. 2007 г., 00:51

Без мен 

  Поэзия » Любовная
2024 2 28
Повярвах ти, когато обеща ми,
целувайки и двете ми ръце,
че само аз ще бъда там - отляво,
че аз съм истинското ти сърце.
Сега, когато съм от теб далече,
а бледен спомен - моето лице,
умираш ли от болка всяка вечер?
Нали не можеш да живееш без сърце?!

© Мая Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??