28 янв. 2007 г., 22:49

Без надежда 

  Поэзия
616 0 2

Нощ красива се разлива над града
Сълзи проливам в мрака за едно момче
Спуска се над мене птицата граблива
Господи, защо отне ми любовта?
Едничка беше той за мен утеха
Едничка радост в мойте сиви дни
Слънце и Луна за мене беше
Върни ми го, върни ми любовта
Очите ми са празни…
Ръцете безутешно търсят го в нощта…
Сълзите ми се стичат безнадеждно…
Върни ми го, върни ми любовта
Нощ красива се разлива над града
Сълзи не ще проливам в мрака за момче
Не ще се спуска вече птицата граблива
Господи, върни ми младостта…

© Елена Мирчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Младоста в един момент си отива. Но истинската любов е вечна!!!
    Пожелавам ти я!!! Поздрави!!!
  • Не мога да овладея мисълта ти, начина по които се изразяваш...
    Но ми харесва какво пишеш!
    Поздрав и
Предложения
: ??:??