10 мая 2012 г., 10:28

Без него 

  Поэзия » Другая
380 0 1

Като пороен дъжд

сълзите за мъж

изплакани

по прозорец

затворен

се стичат

в очакване.

 

Женски ръце протегнати

в дните напрегнати

прегръщаха нищото,

вече безжизнени,

защото отиде си,

               завинаги,

                       ТОЙ -

една незабравима любов.

© Богдана Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??