4 янв. 2014 г., 18:46

Без никакъв стронций 

  Поэзия
479 0 2

 

Цялата атмосфера се насити със стронций страх.
Блага Димитрова
 
Сърцата не спят. Те са будни и помнят.
Дълбоко обичат, за всеки горят.
Но сладко мълчат, че не искат съновник.
Помнете: не спят. Те не спят. Те не спят...
 
А ние? Не знам. Те са живи и бодри...
Самички се чистят, когато са в прах.
Сърцата са чисти, без никакъв стронций,
по техния навик върти се цял свят.

© Цвет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??