21 мар. 2008 г., 15:39

***Без "Обичам те"**** 

  Поэзия » Любовная
647 0 6
"Обичам те" - две толкова прекрасни думи,
за които всеки ден живях!
Със тях растеше любовта ми!
Радвах се, обичах и копнях...!

"Обичам те" - разлистваха листата,
дори когато слънце не блестеше!
Сякаш по-щастливо на Земята
и по-красиво всичко беше!

"Обичам те" - но тези думи аз не чувам.
Само споменът за хубавото ми остана.
Страдах, плаках и тъгувах,
но беше време за раздяла!

Обичах те! Това се преживява!
Но дали ще мога към живота да привикна?
Това, което толкова ме натъжава,
е как ще мога без "обичам те" да свикна?

© Валентина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??