27 сент. 2008 г., 16:58

Без причина 

  Поэзия
1179 1 6
Насън усещам
да кърви...
в сърцето раната дълбока...
И сълзите се стичат
от очи,
изгубили искрата...
На живота.
Аз търся изход...
Да избягам, но
портите заключени са,
мостовете изгорени..
И думите
недоизказани,
и болките простени,
и самотата пареща,
целувките спестени...
И всичко във душата
ми линее
Преди горяло е -
сега веч тлее...
А тялото, то -
няма повод да живее...



© Мирена Филипова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??