27.09.2008 г., 16:58 ч.

Без причина 

  Поезия
1176 1 6
Насън усещам
да кърви...
в сърцето раната дълбока...
И сълзите се стичат
от очи,
изгубили искрата...
На живота.
Аз търся изход...
Да избягам, но
портите заключени са,
мостовете изгорени..
И думите
недоизказани,
и болките простени,
и самотата пареща,
целувките спестени...
И всичко във душата
ми линее
Преди горяло е -
сега веч тлее...
А тялото, то -
няма повод да живее...



© Мирена Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??