7 авг. 2013 г., 13:49

Без път 

  Поэзия » Любовная
561 0 2


Лутам се... и няма път,

по който мога да поема

стоя на този кръстопът,

на който няма никаква табела.

Уви... боли жестоко

да не знаеш какво искаш

и потъваш все по-надълбоко

и чак до болка устни стискаш.

Коя съм и къде съм... аз не знам,

посока вярна не намирам,

стоя съвсем самичка там

и мъничко по мъничко умирам!!!

© Десислава Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??