5 окт. 2013 г., 21:03

Без Ресто 

  Поэзия
329 0 0

Мили мои страхове, свидни и скъпи мои терзания,

толкова много сте ми отнели, толкова болка сте ми дали.

Изправям се пред вас, за битката, в която губещ няма да съм аз -

дотук наполовина победила, оттук напред ще триумфирам.

Няма да се върна, за без ресто съм дошла -

да ви погубя, попилея, разруша.

 

Мили мои страхове, свидни и скъпи мои терзания, сбогувам се със вас,

за без ресто съм дошла, руша ви и през вас минавам,

оставам себе си и напред по пътя продължавам.

© Вилка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??