11 апр. 2009 г., 17:40

Без ръце 

  Поэзия » Любовная
2360 1 29






една бразда ни дели

прескочи я

една стена ни дели

събори я

зазидан съм

без ръце

 

ще обичаш ли

щом само с поглед

те галя

ще се вричаш ли

ако твоите ласки

си поделяме двама

само очите ми

те милеят

а после поглъщат

устните ми те милват

и жадно изпиват

 

открехвам клепачи

съзирам коприна

това са косите ти

дали се събуждам

главице любима

на моето рамо

с потрепващи мигли

сънуваш

 

снагата ти бяла

е топла

завивките прави излишни

ръката ми гали

божествена прелест

това е сърце

пулсира нежно едва

като кошута

която избира елен

ти си жива

а аз имам ръце

ти си истина

и това не е сън




 

 

 

 

 

 

 

ЧАР,  отново

 

© Чавдар Кунчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??